Børn og Unge

Vi elsker børn!

I Roskilde Vineyard har vi et ønske om, at børn og unge må lære Gud at kende på en måde, så de oplever sig elsket og værdifulde. Vi drømmer om at de må få en dyb forståelse af, at Gud er med dem, hos dem, ved dem og i dem, så de føler sig trygge og tillidsfulde til livet.

Derudover ønsker vi også at inkludere dem i vores fællesskab, så de får venskaber for livet!

Bliv medlem af Roskilde Vineyard B&U

Alle vores aktiviteter for børn og unge bliver i Roskilde Vineyard arrangeret af vores børne- og ungdomsforening – dvs. legestuen, børnekirken, teenkirken, teenklubben, musikklubben og forskellige arrangementer.

Du kan blive medlem for kun 75,- kr. om året!… For hvert medlem får vores forening ca. 455 kr. i støtte fra tipsmidler! Så dine penge bliver altså meget mere værd!
Udover de 455 kr., så kan vi også søge fondsmidler til anskaffelser, rejser, aktiviteter og ansættelser.
Så det vil være en kæmpe hjælp for vores forening, hvis du bliver medlem!

Tilmeld dig via linket herunder!

OBS: Det er kun personer mellem 0 – 30 år, som udløser støttekroner! (Hvis du fx er forældre til et barn i Tirsdagslegestuen, så skal du melde dit barn ind i foreningen og IKKE dig selv).

Børnekirke & Teenkirke

Hver søndag har vi børnekirke for børn i alderen 2 – 15 år.
Hele familien er samlet til den første del af gudstjenesten, hvor der er lovsang, nadver, informationer, om hvad der sker i kirken, og kaffepause (Man kan dog gå over i børnekirkens lokaler og lege, hvis det er lidt for kedeligt i mødesalen).

Efter kaffepausen (når talen går i gang i mødesalen) er der børnekirke, hvor børnene er inddelt i 3 aldersgrupper: Lillegruppen, Storegruppen og Teenkirken

Typisk vil vi have en lille refleksion over noget fra bibelen, som er relaterbart for deres alderstrin, og ellers vil vi bruge tid på leg, hygge og krea.

Vi elsker at møde nye børn, så kom endelig med… Og mor eller far må gerne være med første gang, hvis det er mest trygt.

TEENKLUB

Ca. hver anden uge har vi Teenklub for unge fra 12 år og op. Vi laver en masse fis og ballade, og man er velkommen til at joine uanset, om man kommer i kirken til dagligt eller ej.

Nogle af de ting, som vi laver kunne være: en brætspilsaften, en tur i bowlinghallen, en tur i klatrehallen eller en bålaften med snobrød og hygge.

Go top