Børn og Unge

Vi elsker børn!

I Roskilde Vineyard har vi et ønske om, at børn og unge må lære Gud at kende på en måde, så de oplever sig elsket og værdifulde. Vi drømmer om at de må få en dyb forståelse af, at Gud er med dem, hos dem, ved dem og i dem, så de føler sig trygge og tillidsfulde til livet.

Derudover ønsker vi også at inkludere dem i vores fællesskab, så de får venskaber for livet!

Tag endelig kontakt til os, hvis du vil vide mere!

Solveig Fuglseth Mortensen
Leder af børnekirken

26 27 13 75
solveigfj@yahoo.dk

Martin Napoleon Walsøe
Tweens og Legestuen

51 82 44 00
martin@vineyard.dk

Joy Holmberg-Pedersen
Tweens

Joyshinika@hotmail.com

Børnekirke

Hver søndag har vi børnekirke for børn i alderen 3 – 15 år.
Hele familien er samlet til den første del af gudstjenesten, hvor der er lovsang, nadver, informationer, om hvad der sker i kirken, og kaffepause (Man kan dog gå ned i børnekirkens lokaler og lege, hvis det er lidt for kedeligt i mødesalen).

Efter kaffepausen (når talen går i gang i mødesalen) er der børnekirke, hvor børnene er inddelt i 3 aldersgrupper: Mini, Midi og Tweens.

Typisk vil vi have en lille refleksion over noget fra bibelen, som er relaterbart for deres alderstrin, og ellers vil vi bruge tid på leg, hygge og krea.

Vi elsker at møde nye børn, så kom endelig med… Og mor eller far må gerne være med første gang, hvis det er mest trygt.

Har du spørgsmål, så kan du kontakte Solveig Fuglseth Mortensen.

TWEENS

Vi har også en gruppe Tweens (12 år – 15 år), som kommer i kirken. Vi mødes om søndagen, når der er gudstjeneste, men vi har også forskellige events ca. hver anden uge om eftermiddagen/aftenen.

Det kunne fx. være en brætspilsaften, en tur i bowlinghallen, en tur i klatrehallen eller en bålaften med snobrød og hygge…

Kunne det være noget for dig, så kontakt Martin Walsøe eller Joy Holmberg-Pedersen

Legestuen

Hver tirsdag er der legestue i kirkens lokaler fra kl. 9:00 – kl. 12:00.

Det er åbent for alle, som har lyst til at være med… men målgruppen er børn mellem 0 – 3 år.

Legestuen begynder typisk med en stille og rolig drop-in fra kl. 9:00, og så samles vi omkring kl. 9:45 til lidt navnelege, fællessang og rytmik – Det gør vi i ca. 20 minutter. Derefter er der fri leg i børnekirkens lokaler.

Derudover stiller vi i caféen et langbord op med babystole, så man kan spise frokost sammen – så tag gerne en lille madpakke med!… og ellers sørger vi også for, at der er lidt frugt og snacks til børnene.

Man kan parkere i baggården (både sin bil og sin barnevogn) – og ellers er der også gode parkeringsmuligheder ved Aldi eller Musicon.

Go top