Gudstjenester

Velkommen til gudstjeneste

Hver søndag er der gudstjenester i Roskilde Vineyard – og vi håber sådan, at du har lyst til at komme!
Vi er et afslappet fællesskab, hvor man kan komme som man er, uanset hvor man er i forhold til tro.

Så hold dig ikke tilbage – vi vil meget gerne lære dig at kende!

TID OG STED

Hver søndag kl. 10:30

Sankt Josef Skole
Indgang E (Fællessalen)
Frederiksborgvej 10
4000 Roskilde

Der er mulighed for parkering i skolegården

LYT MED

Missede du talen i søndags?

Fortvivl ikke – du kan nemlig finde vores taler på forskellige podcast-tjenester, eller du kan lytte med her på siden.

HAR DU BØRN?

I Roskilde Vineyard elsker vi børn, og derfor har vi børnekirke hver søndag umiddelbart efter kaffepausen, men vi har også forskellige aktiviteter i løbet af ugen.

HVAD KAN DU FORVENTE TIL EN GUDSTJENESTE?

I Roskilde Vineyard værdsætter vi fællesskabet med hinanden højt. Derfor har vi altid kaffe og croissanter fra kl. 10:00. Så kom lidt før og tjek ind med gamle og nye venner.

Kl. 10:30 begynder gudstjenesten, og vi starter altid med at synge sange til og om Gud. Den første sang er en sang for hele familien, hvor der er fagter og lidt sjov og spas. Derefter forstsætter vi med “voksen-sange”, hvor børnene også er med. Vi bruger altid god tid på at synge sammen, fordi vi oplever, at Gud møder os igennem teksterne, og fordi de hjælper os til at finde ro og tune ind på Guds kærlighed og nærvær til os.

Efter sangene deler vi lidt information om alt det, der sker i kirken. Vi har også et lille programpunkt, som vi kalder for “Jesushistorier”, hvor ordet er frit, og hvor man kan fortælle en oplevelse, man har haft med Gud.

Efter informationerne har vi en kort kaffepause, hvor vi trækker ud i vores café og drikker lidt mere kaffe. Der er både mulighed for at strække ben, snuppe en smøg, catche up med gamle venner og hilse på “en ven man ikke har mødt før”.

Når kaffepausen slutter, så starter børnekirken i kælderen, og de voksne går tilbage i kirkesalen, hvor vi fortsætter gudstjenesten med en tale.
Vi forsøger altid at gøre vores taler relevante i forhold til det levede liv, og belyse bibelen, så den giver mening i det 21. århundrede. Derudover er det vigtigt for os, at vi erfarer, at Gud er nærværende, så vi mærker hans kærlighed til os og til vores omverden!

Til slut runder vi gudstjenesten af med et par sange, og det er også muligt at blive bedt for.
Derefter slutter vi officielt af, og man kan hente sine børn i børnekirken… Men vi elsker fællesskab, så der er altid mulighed for at blive hængende lidt i kirken og snakke før man tager hjem.

Go top