Det sker

Tjek det ud!

Herunder kan du se nogen af de kommende events i Roskilde Vineyard (udover vores gudstjenester og netværksgrupper). Du er meget velkommen til at være med, uanset om du betragter dig selv som en del af kirken eller ej.

Derudover vil vi opfordre dig til at like vores facebook-side, så får du også løbende informationer, om det der sker i kirken. Du kan også joine vores facebook-gruppe (Roskilde Vineyard – fællesskabsgruppe), der er informationer om mange af de mere uformelle ting som sker i kirkens liv.

Generalforsamling

Søndag den 26. maj i umiddelbar forlængelse af gudstjenesten har vi generalforsamling. Vi har vigtige nyheder, så kom og vær med!

TID:
26. maj kl. 13:00

STED:
Sankt Josef Skole

Walk&Talk

Kom og gå en tur med os, og lad os tale om livets glæder, sorger, besværligheder og sårbarheder. Lad os dele tro, håb og kærlighed med hinanden!

TID:
27. maj (tidspunkt kommer)

STED:
Tidspunkt kommer

KONTAKT:
Britta Strandqvist (29 60 73 38) eller Kis Davidsen

Pancake Party

Den første fredag i måneden tager vi ind til Hestetorvet og deler pandekager ud til festglade roskildensere, for at sprede lidt lys og glæde! Vi mødes kl. 20:00 hos Britta og Flemming Strandqvist, hvor vi laver pandekagedej, pakker bilen og be’r for aftenen, og omkring kl. 21:00 stiller vi op nede på torvet. Vi hygger os nede på torvet frem til omkring kl. 24:00. Kom og vær med til en hyggelig aften – lad os elske vores by på en lavpraktisk måde!

TID:
7. juni kl. 20:00 – 24:00

STED:
20:00 – Lindevej 46, Roskilde
21:00 – Hestetorvet

Ricerunners

Søndag den 16. juni har vi Ricerunners i umiddelbar forlængelse af gudstjenesten. Ricerunners er et sponsorløb, hvor vi samler penge ind til udsatte og fattige familier i Myanmar. Vi støtter Mercy Outreach Danmark (MOD), som dagligt deler ris ud til omkring 400 familier (ca. 10 tons om ugen). Myanmar har været hårdt ramt af borgerkrig, corona, inflation, korruption, kriminalitet og høj arbejdsløshed. MOD hjælper i det udsatte slumområder med humanitær hjælp samtidig med at de bygger community centre og kirker.

Tilmeld dig som løber/fodgænger eller som sponsor via linket.

TID:
16. juni kl. 13:00

STED:
Sankt Josef Skole og Roskilde Bypark

Vineyard Danmark Sommercamp 2024

Juhuu! Vi skal på sommerlejr igen! Vi skal med hele vores Vineyard-familie i Danmark på camp i Kolding, hvor der vil være god tid til Gud og fællesskab med hinanden. Kom og vær med – Du vil ikke gå glip af denne uge!

TID:
14. – 20. juli

STED:
Acts Academy Højskolen
Lykkegårdsvej 100
6000 Kolding

KONTAKT:
Martin Walsøe for mere information (51 82 44 00)

Go top