Det sker

Tjek det ud!

Herunder kan du se nogen af de kommende events i Roskilde Vineyard (udover vores gudstjenester og netværksgrupper). Du er meget velkommen til at være med, uanset om du betragter dig selv som en del af kirken eller ej.

Derudover vil vi opfordre dig til at like vores facebook-side, så får du også løbende informationer, om det der sker i kirken. Du kan også joine vores facebook-gruppe (Roskilde Vineyard – fællesskabsgruppe), der er informationer om mange af de mere uformelle ting som sker i kirkens liv.

Sommerhygge – Lovsangsaften

Kom og vær med til en hyggelig og low-key lovsangsaften i Roskilde Vineyard. Vi mødes den 6. juli kl. 19:30 til fællesskab og tilbedelse.
Klik meget gerne deltager på facebook!

STED:
Roskilde Vineyard

TID:
6. juli kl. 19:30

Vineyard Nordic Summercamp

Juhuu! I uge 29 er der endelig Summercamp i Sverige efter 2 år med corona! Det bliver mega hyggeligt, og du skal da være med!

Vi tager til Mullsjö, hvor vi har lejr i den smukke svenske natur – midt i skoven og lige ned til en lækker badesø. Der vil være massere af tid til hygge og fællesskab med folk fra både Roskilde Vineyard, men også de andre Vineyard-kirker i Norge, Sverige, Finland og Danmark.
Der kommer til at være god undervisning, fantastisk lovsang, sjove aktiviteter og en masse afslapning.

Du vil ikke gå glip af Summercampen! Så sæt et stort x i kalenderen fra den 17. – 23. juli.

STED:
Nyhemshallen
565 92 Mullsjö
Sverige

TID:
17. juli – 23. juli

Sommerhygge – Grill og hygge i haven

Alle er meget velkommen hjemme hos Joy og Jacob i Borup til skøn havehygge! Vi griller sammen, så medbring dit eget kød og drikkevarer, så Joy og Jacob for salaterne. :)
Tilmeld dig meget gerne på facebook, så vi har en idé om, hvor mange vi bliver!

STED:
Søvej 2, Borup

TID:
Onsdag den 27. juli kl. 17:00

Go top