Det sker

Tjek det ud!

Herunder kan du se nogen af de kommende events i Roskilde Vineyard (udover vores gudstjenester og netværksgrupper). Du er meget velkommen til at være med, uanset om du betragter dig selv som en del af kirken eller ej.

Derudover vil vi opfordre dig til at like vores facebook-side, så får du også løbende informationer, om det der sker i kirken. Du kan også joine vores facebook-gruppe (Roskilde Vineyard – fællesskabsgruppe), der er informationer om mange af de mere uformelle ting som sker i kirkens liv.

Pancake Party

Den første fredag i måneden tager vi ind til Hestetorvet og deler pandekager ud til festglade roskildensere, for at sprede lidt lys og glæde! Vi mødes i kirken kl. 20:00, hvor vi laver pandekagedej, pakker bilen og be’r for aftenen, og omkring kl. 21:00 stiller vi op nede på torvet. Vi hygger os nede på torvet frem til omkring kl. 24:00. Kom og vær med til en hyggelig aften – lad os elske vores by på en lavpraktisk måde!

TID:
3. november kl. 20:00 – 24:00

STED:
Roskilde Vineyard og Hestetorvet

Vineyard Danmark Teenlejr

Hvis du er mellem 12 og 16 år, så kom og vær med til en totalt hyggelig og sjov weekend den 17. til 19. november! Vi får en kæmpe fest!

Vi har nemlig teenlejr for hele Vineyard Danmark, så der kommer teens fra Odense, København, Rønne og Roskilde – så du vil ikke gå glip af nogle virkelig hyggelig dage på Birkely i Sorø!

Tilmeld dig hurtigst muligt, så vi ved, hvor mange der kommer! Priserne stiger 1. november.

TID:
20. – 22. oktober

STED:
Birkelyvej 2, 4180 Sorø

Go top