Det sker

Tjek det ud!

Herunder kan du se nogen af de kommende events i Roskilde Vineyard (udover vores gudstjenester og netværksgrupper). Du er meget velkommen til at være med, uanset om du betragter dig selv som en del af kirken eller ej.

Derudover vil vi opfordre dig til at like vores facebook-side, så får du også løbende informationer, om det der sker i kirken. Du kan også joine vores facebook-gruppe (Roskilde Vineyard – fællesskabsgruppe), der er informationer om mange af de mere uformelle ting som sker i kirkens liv.

Teen.K

Torsdag aften har vi Teen.K, hvor alle unge mellem 12 – 16 år er velkommen til at joine os. Vi starter aftenen med fællesspisning, og derefter er der planlagt en masse sjov og ballade. Kom og vær med – det bliver vildt hyggeligt!

TID:
24. november kl. 17:30 – 20:00

PRIS:
20 kr. for aftensmad

STED:
Roskilde Vineyard

Pancake Party

Kom og vær med, når vi den 2. december tager vi ud på Hestetovet og deler pandekager ud til festglade roskildensere. Vi mødes i kirken kl. 21:00, hvor vi gør os klar og laver pandekagedej, pakker bilen og bede for aftenen. Fra kl. 22 – 01 tager vi ind til centrum, hvor vi hygger os med alle de søde mennesker, som er i byen og spreder lidt god stemning.
Alle er velkomne til at være med – det er stille og roligt, så det kræver ingen særlige evner! Så kom og hyg med os!

TID:
2. december kl. 21:00 – 01:00

STED:
Roskilde Vineyard og Hestetorvet

Teen.K tager i Tivoli

Lørdag den 10. december kl. 12:00 skal vi til julehygge i Tivoli. Det bliver mega hyggeligt med julemarked, forlystelser og hygge. Vi glæder os til at tage af sted! Ses vi?

TID:
24. november kl. 17:30 – 20:00

PRIS:
Gratis entré og turpas
Lommepenge til snacks og aftensmad – min. 150 kr.

Tilmelding til Martin på martin@vineyard.dk

STED:
Roskilde Vineyard

KreaCafé

Velkommen til KreaCafé. Vi er en lille gruppe mennesker, som elsker at male, hækle, strikke, tegne mm. og vi ønsker at være kreative i fællesskab med andre.
Derfor vil vi gerne invitere dig til at være med! Kom og hyg med os – og medbring dit eget krea-projekt!
Du er selvfølgelig også bare velkommen til at komme og drikke en kop kaffe og snakke!

TID:
11. december kl. 13:15 – 15:15

STED:
Roskilde Vineyard

Go top